Publicatii stiintifice:

     • Buletinul stiintific

  Buletinul Stiintific al Academiei Fortelor Terestre urmareste punerea in valoare, in primul rand, a rezultatelor studiilor teoretice si investigatiilor stiintifice realizate in cadrul granturilor si proiectelor de cercetare nationale si internationale, cat si contributiile unor personalitati marcante ale stiintei contemporane nationale si internationale. Avand drept fundament necesitatea integrarii invatamantului superior cu cercetarea stiintifica si practica instruirii, Buletinul Stiintific al Academiei Fortelor Terestre ofera cadrul optim dezbaterii unor aspecte, fenomene si procese fundamentale specifice armatei si ale altor domenii ale societatii.

  Ideile, continutul si modul de concepere si acceptare a articolelor din cuprinsul fiecarui numar au ca deziderat posibilitatea diseminarii si valorificarii acestora atat in scopul fundamentarii unor noi modele teoretice si proiecte de cercetare, cat si modernizarea educatiei universitare.

  Buletinul are aparitie bianuala.

     • Revista Academiei Fortelor Terestre
  Revista Academiei Fortelor Terestre reprezintă cartea de vizită a Academiei Fortelor Terestre şi are menirea a face cunoscute rezultatele activităţii de cercetare ştiinţifică depuse de cadrele didactice si de cercetare din academie si din mediul universitar din tara si strainatate.
  Propunand o structura diversificata, publicatia contribuie la dezvoltarea colaborarii cu alte publicatii stiintifice, institutii de invatamant superior militare si civile, din tara si strainatate.
  Revista este publicată de 4 ori pe an.

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.