SECOSAFT SI "CADET INOVA'22" LA ACADEMIA FORTELOR TERESTRE "NICOLAE BALCESCU" DIN SIBIU


Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu gazduieste, in perioada 7-9 aprilie, cea de-a XXVII-a editie a Sesiunii de Comunicari a Cercurilor Stiintifice Studentesti cu participare internationala - SECOSAFT 2022 si cea de-a VII-a editie a Salonului International al Inovarii si Cercetarii Stiintifice Studentesti - Cadet INOVA’22, evenimente cu traditie in institutia noastra.

In acest an la SECOSAFT 2022 s-au inscris 352 studenti si masteranzi ai unor universitati din Romania, Bulgaria, Cehia, Georgia, Grecia, Polonia si Slovacia, fiind elaborate un numar de 324 de lucrari stiintifice pe urmatoarele sectiuni: stiinte militare, securitate si relatii internationale, management si economie, stiinte socio-umane, drept si administratie publica, stiinte tehnice si limbi straine.

Cadet INOVA’22 este un eveniment desfasurat sub Inaltul Patronaj al Forumului Inventatorilor Romani si al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, care are ca obiectiv general sprijinirea inovatiei si cercetarii stiintifice la nivel national si international in viziunea tinerilor cercetatori. La salon au fost inscrise 33 de inventii, inovatii si cercetari stiintifice apartinand celor 81 de participanti din 10 institutii de invatamant si institutii de cercetare din Romania, Australia, Croatia, Malaysia si Republica Moldova. Inventiile, inovatiile si cercetarile stiintifice inscrise in competitie sunt integrate unor directii de studiu actuale.

Cele mai bune lucrari au fost premiate cu diplome si medalii, dar si cu suveniruri prin care participantii sa isi aduca aminte de evenimentul de la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu.


Premiile SECOSAFT 2022

Premiile Cadet INOVA'22

Album foto
Foto: Elena CUCU si Daniela OANA

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.