INVICTUS alaturi de studentii AFT


Studentii din anul I de studii i-au primit in casa Academiei Fortelor Terestre pe eroii vii din lotul INVICTUS Romania si membrii Asociatiei Romane de Curse cu Obstacole, pe cea mai moderna pista de calire fizica si psihica, in Poligonul Perii Daii.

A fost un prilej deosebit pentru discutii in tihna despre provocarile ambelor generatii, despre lupte, despre obstacole, despre inceput si sfarsit de drum.

Lotul INVICTUS Romania, alaturi de militari, sportivi amatori si profesionisti pasionati ai sporturilor cu obstacole, s-au antrenat si au primit provocarea unui circuit modern si adaptat pregatirii militare, curajului si caracterului tinerilor nostri studenti.

Castigul zilei a fost adunat din increderea si nerabdarea studentilor de a parcurge in viitorul apropiat acest circuit, din exemplul extraordinar al militarilor raniti din lotul INVICTUS, din spiritul de corp al celor adunati intru fapte bune si din bucuria de a avea o asemenea facilitate in cel mai frumos loc de instructie, pentru cunoscatori.

Pista nu are inca un nume, fiind randul studentilor sa ii gaseasca unul pe masura. Pana atunci, pentru multumirea de a face sport impreuna cu eroii si pentru obstacolele unde este nevoie de ajutor si de siguranta, ii vom spune Semper una!


Album foto
Foto: Text: Adrian Teodorescu Imagine: Daniela Oana, Daniel Dorobantu Montaj: Daniela Oana

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.