Cea mai buna absolventa a AFT din cadrul Ministerului Apararii Nationale


Livia Barsan si-a construit cu ambitie, sarguinta si responsabilitate drumul spre performanta. Constiincioasa, ambitioasa si foarte implicata in tot ceea ce a intreprins, tanara culege acum roadele muncii ei, absolvind academia ca sef de promotie pe Ministerul Apararii Nationale si indeplinindu-si visul din liceu, acela de a deveni ofiter de artilerie.

In anul III de academie, Livia a condus activitatea studentilor, avand cel mai mare grad onorific din randul colegilor ei, responsabilitate urmata de multe situatii provocatoare, care au contribuit la maturizarea si pregatirea ei pentru cariera de ofiter. "Uitandu-ma in urma, imi dau seama ca este extraordinar in ce a putut academia sa ma transforme. Imi place sa ma gandesc ca acest titlu vorbeste de la sine despre o evolutie considerabila pe care o datorez tuturor celor pe care i-am intalnit aici si intregului mediu academic. Academia mi-a fost casa dar si un 'camp de luptă'. De aceea, nu a fost o universitate obisnuita, nimic nu se compara cu relatiile pe care le putem lega intr-un astfel de mediu”, spune tanara.

Livia studiaza pe cont propriu limba italiana, germana si japoneza, iar in anii de studentie a urmat stagii de pregatire si a participat la evenimente in cadrul academiilor militare din Ungaria, Franta, Italia, Austria, China si SUA. Pe viitor, Livia doreste sa isi indeplinesc atributiile cu succes, sa se autoperfectioneze si sa aduca un plus de valoare acolo unde isi va desfasura activitatea.

Felicitari Livia si mult succes in continuare pe acelasi drum al performantei!

Semper Una!

Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.