Seful promotiei "General Ioan Emanoil Florescu" al Academiei Fortelor Terestre


Gabriel Predescu a unit munca cu seriozitatea si perseverenta cu dorinta de cunoastere, reusind ca astazi sa celebreze reusita prin obtinerea titlului de sef de promotie al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", promotia 2020, cu media 9,76, specialitate militara intendenta, arma intendenta.

Pe parcursul anilor de studii, si mai ales de cand a intrat in corpul gradatilor, Gabriel si-a propus sa fie exemplu pentru ceilalti, sa exceleze prin actiunile sale si sa trateze fiecare indatorire cu seriozitate, iar pe fiecare coleg cu condescendenta, proiectandu-se in tot acest timp in ipostaza unui veritabil promotor al spiritului disciplinei militare, al valorilor ce trebuie integrate in tinuta morala a fiecarui student militar.

"Facand acum retrospectiva anilor mei de studii in Academia Fortelor Terestre, constientizez ca reusind de-a lungul timpului sa merg pe propria-mi matca, necoborand niciodata standardul pe care mi l-am impus, am fuzionat atat insusirile bune, cat si pornirile gresite, izbutind sa realizez un echilibru. Titlul de sef al promotiei "General Ioan Emanoil Florescu" incununeaza o tripla performanta, reusind sa finalizez cei trei ani de academie cu media cea mai mare, sa obtin nota 10 in examenul de licenta, devenind astfel atat sef de promotie al MAI, cat si al specialitatii militare pentru care m-am pregatit in AFT - intendenta. Piedestalul care a stat la baza reusitelor mele se exprima astfel printr-o deviza ce m-a insotit dintotdeauna, si anume: consider ca nu sunt in competitie cu nimeni, doar cu mine insumi”, a marturisit Gabriel.

Pe viitor, tanarul si-a propus sa isi depuna toata priceperea, perseverenta si profesionalismul pentru indeplinirea misiunii de onoare ce ii revine ca ofiter al Politiei Romane si sa continue sa isi urmeze visul de a deveni un reper in activitatea sa profesionala si personala.

Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.