LA FINAL DE CARIERA MILITARA


Inceputul de an pentru doi dintre colegii nostri marcheaza si debutul unei noi etape, aceea de ofiter in rezerva al Armatei Romaniei. Este vorba despre col.conf.univ.dr. Daniel-Sorin Constantin, Prorector si loctiitor al comandantului pentru probleme de invatamant si col. Florian Traian Ianosiu-Hangan, seful Centrului de Pregatire Militara al Academiei Fortelor Terestre.

Col.conf.univ.dr. Daniel-Sorin Constantin si-a inceput cariera in institutia noastra in urma cu 30 de ani, atunci cand a fost numit, dupa absolvirea scolii militare de ofiteri de la Sibiu, sa comande o subunitate de elevi. Ulterior, domnul colonel, a parcurs toate etapele carierei militare, reusind ca prin daruire, spirit de sacrificiu, meticulozitate si profesionalism sa isi puna amprenta pe nivelul de pregatire a zecilor de promotii de ofiteri.

Col. Florian Traian Ianosiu-Hangan, ofiter cu o bogata experienta militara nationala si internationala, s-a alaturat membrilor Academiei Fortelor Terestre in urma cu 17 luni, reusind ca in acest timp relativ scurt, prin experienta acumulata pe terenurile de instructie ale vanatorilor de munte si a teatrelor de operatii, sa aduca un plus de valoare la procesul de formare al viitorilor ofiteri.

Ne bucuram ca am avut onoarea sa va avem in randul nostru!

Va uram sa aveti parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Semper Una!

Album foto
Foto: Elena Andrei
© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.