Reprezentanti ai Academiei Fortelor Terestre, implicati in proiectul „Future Leadership”


Mr. Alexandru Babos si mr. Alin Ionut Cirdei au participat, in perioada 26-29 noiembrie, la cel de-al treilea workshop din cadrul proiectului „Future Leadership” (FUT-LEAD), care a avut loc la Spanish National Defence Advance Studies Center (CESEDEN), Madrid.

Proiectul este demarat si sustinut de Multinational Capability Development Campaign (MCDC), iar Romania, prin participarea activa a unor experti (Subject Matter Experts) din cadrul structurilor MApN, este implicata ca stat contributor la realizarea produsului final.

In cadrul acestor workshop-uri iau parte state ca Austria, Anglia, Franta, Germania, Danemarca, Finlanda, Polonia, Elvetia, Canada, SUA, toate conlucrand la elaborarea unui profil al liderului viitorului, tinand cont de relatia om-masina si influenta tehnologiilor asupra actiunilor militare, de conducerea subunitatilor in medii complexe si tendintele actuale ale conflictelor armate (razboiul hibrid). Workshop-ul a fost precedat de alte doua intalniri, in Munchen (Germania) si Shrivenham (Marea Britanie).


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.