MESAJUL COMANDANTULUI GARNIZOANEI SIBIU
PRIVIND SARBATORIREA ZILEI NATIONALE A ROMANIEI
- 01 DECEMBRIE 2019 -


Marea Unire a fost si ramane pagina cea mai frumoasa a istoriei romanesti. 1 Decembrie 1918 reprezinta momentul triumfului national, momentul in care nazuinta inaintasilor nostri de a trai liberi, uniti si demni, intr-un stat national, independent, unitar s-a implinit pentru totdeauna.

Infaptuirea maretului ideal, prin adoptarea Rezolutiei Adunarii Nationale de la Alba Iulia, a fost meritul intregii natiuni. Elite politice, culturale, diplomatice sau militare ale vremii, alaturi de oamenii simpli, anonimi, au ramas, prin actiunea lor hotarata, un exemplu pentru noi toti. Romania Mare s-a creat prin sacrificile poporului si cu sangele ostasilor romani care au pus mai presus de orice natiunea, scriind pagini glorioase de eroism in luptele Primului Razboi Mondial.

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in numele tuturor militarilor din garnizoana Sibiu, adresez locuitorilor din judetul nostru cele mai calde urari de sanatate, impliniri profesionale, satisfactii personale si bucurii alaturi de cei dragi!

LA MULTI ANI, ROMANIA!

LA MULTI ANI, DRAGI ROMANI!


Gl.bg. prof.univ. dr. ing. Ghita BARSAN

COMANDANTUL GARNIZOANEI SIBIU


Album foto
© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.