Memorandum de intelegere intre AFT și Academia Nationala de Aparare din Georgia


O delegatie a Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu”, condusa de comandantul institutiei noastre, gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan, a efectuat, in perioada 18-22 septembrie, o vizita in Academia Nationala de Aparare „David Agmashenebeli” din Gori, Georgia.

Scopul activitatii a fost acela de a dezvolta relatiile de colaborare incepute in urma cu trei ani, prin identificarea unor noi oportunitati care sa faciliteze schimbul de studenti si tineri ofiteri.

Activitatea a debutat cu briefingul rectorului Academiei Nationale de Aparare „David Agmashenebeli”, gl.bg. Malkhaz Makaradze, semnarea memorandumului de intelegere privind cooperarea academica intre cele doua institutii si vizitarea facilitatilor de pregatire ale cadetilor georgieni.

Ulterior, la sediul Ministerului Apararii din Georgia, delegatia noastra s-a intalnit cu reprezentanti din cadrul Colegiului de Aparare si cu comandantul Centrului de Pregatire Militara de Baza al Ofiterilor.

In finalul vizitei, reprezentantii institutiei noastre au efectuat o vizita la Centrul de cercetare “Delta”, acolo unde directorul acestuia a prezentat parte din proiectele aflate in derulare.


Album foto
Foto: Academia Nationala de Aparare „David Agmashenebeli” din Gori, Georgia© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.