Col.(rz.) prof.univ.dr. Gheorghe Udeanu, pensionare in aplauzele colegilor


Membrii comunitatii militare academice sibiene au fost prezenti luni, 29 iulie, in aula institutiei, pentru a fi alaturi de domnul col.(rz.) prof.univ.dr. Gheorghe Udeanu, a carui activitate in Academia Fortelor Terestre va inceta la sfarsitul acestei luni.

Absolvind Scoala militara de ofiteri activi "Nicolae Balcescu" Sibiu, in anul 1977, domnul colonel si-a intersectat cariera de ofiter de doua ori cu institutia noastra. Prima data, incepand cu anul 1979, timp de cinci ani, in calitate de comandant pluton si companie studenti, iar cea de-a doua oara, incepand cu anul 2008, cand, pentru un an de zile a condus destinele academiei in calitate de comandant, iar dupa trecere in rezerva, incepand cu 2009, in calitate de profesor universitar, indeplinind, pentru o perioada, si functia de prorector si loctiitor al comandantului pentru probleme de invatamant.

Domnul profesor este unul dintre cei mai apreciati dascali din institutia noastra, atat de studenti, cat si de colegi. Este remarcabil faptul ca, indiferent de auditoriu caruia se adresa, acesta reusea sa fascineze prin claritatea si elementele de noutate ale expunerilor.

A fost o onoare sa va avem in randul nostru, Domnule colonel! Va uram sa aveti parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!


Album foto
© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.