Module de supravietuire si cercetare pentru studentii straini, la AFT


Academia Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” din Sibiu organizeaza, in perioada 07-20 iulie, cea de-a cincea editie a modulelor de pregatire militara „Supravietuire in conditii de izolare temporara” si “Cercetare”. Aceste module fac parte din oferta de activitati internationale oferite de AFT in cadrul Initiativei Europene de Schimb a Tinerilor Ofiteri.

La Modulul de Supravietuire, care s-a desfasurat, in perioada 07-13 iulie, in tabara de instuctie din Crintu, au participat un numar de 27 de tineri ofiteri (instructori militari) si studenti de la institutii partenere din tari precum: Bulgaria, Georgia, Italia, Letonia, Polonia, Republica Ceha, Republica Moldova, SUA. La modulul de Cercetare, organizat in poligonul de trageri din Daia, in perioada 14-20 iulie, sunt prezenti 24 de participanti straini care provin de la noua institutii partenere din: Bulgaria, Georgia, Italia, Letonia, Polonia, Republica Moldova, SUA.

Pe timpul celor doua saptamani petrecute in taberele de instructie, studentii veniti de peste hotare vor avea posibilitatea sa interactioneze cu studentii din AFT si sa invete si aprofundeze tehnicile specifice luptei in conditii de izolare in teren muntos impadurit.


Album foto
Foto: Elena Andrei© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.