Campionatul Militar de Pentatlon, o noua victorie pentru Academia Fortelor Terestre


In perioada 25-27 iunie, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu a fost gazda Campionatului Militar de Pentatlon, finala pe Ministerul Apararii Nationale, concurs desfasurat intre institutiile militare de invatamant si unitati de instructie. Sportivii au concurat in cadrul probelor de natatie, aruncarea grenadelor de mana la distanta si precizie, tir, parcurgerea pistei cu obstacole tip CISM si alergare (8 km masculin, 4 km feminin).

In urma desfasurarii competitiei, la proba individual masculin, pe institutii militare de invatamant, toate cele trei locuri ale podiumului au fost ocupate de studentii Academiei Fortelor Terestre: sd.frt. Catalin Lodroman (locul I), sd.sg. Marius Miron (locul II) si sd.sg.maj. Alexandru Alungulesa (locul III).

La proba individual feminin, castigatoarea locului I a fost reprezentanta institutiei noastre, sd.sg. Loredana Mocanu, urmata de elev Alexandra Balcariu, de la Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I" si de reprezentanta Academiei Navale "Mircea cel Batran", sd.sg. Ioana Bruma.

In clasamentul general pe echipe, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" a ocupat locul I, urmata de Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I", clasata pe locul II, iar locul III a fost obtinut de Scoala de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene "Traian Vuia". In clasamentul general pe unitati de instructie, locul I a fost obtinut de Statul Major al Fortelor Terestre, pe locul II s-a clasat Statul Major al Fortelor Navale, iar pe locul III Statul Major al Fortelor Aeriene.

Felicitari tuturor participantilor la competitie!


Album foto
Foto:Eugen Mihai si Elena Andrei© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.