Acad.prof.univ.dr. Ioan-Aurel POP, DHC al Academiei Fortelor Terestre


Presedinte al Academiei Romane si rector al Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca domnul acad.prof.univ.dr. Ioan-Aurel Pop a primit, astazi, 14 iunie, titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, intr-o ceremonie ce a avut loc in aula institutiei noastre.

Decizia rectorului institutiei noastre, domnul gl.bg. prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan, de a propune Consiliului de Administratie, respectiv Senatului universitar al Academiei Fortelor Terestre, acordarea titlului de Doctor Honoris Causa, domnului acad.prof.univ.dr. Ioan-Aurel Pop implineste un act de recunostinta si o datorie de inima fata de un stralucit ambasador al istoriografiei romanesti contemporane, a culturii si spiritualitatii romanesti, dar si un eminent profesor universitar.

Totodata, acordarea acestui titlu este o confirmare a activitatii Domniei Sale pentru institutia noastra, atat prin promovarea si sustinerea unei imagini favorabile in mediul academic, cat si prin atasamentul manifestat fata de valorile militare si profesionale specifice Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu.


Album foto
Foto: A&M Photo© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.