Locuri fruntase pentru lotul sportiv al AFT la Campionatul Militar de Cros


Lotul sportiv al Academiei Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” a participat, in zilele de 16 si 17 mai, la Campionatul Militar de Cros, etapa finala pe Ministerul Apararii Nationale. In cadrul competitiei, care a avut loc in garnizoana Craiova, au participat sase loturi din partea Institutiilor militare de invatamant si opt loturi din partea unitatilor militare de instructie.

Baietii au concurat pe distanta de 8 km, iar fetele pe distanta de 5 km. In clasamentul masculin, locul I a fost ocupat de studentii institutiei noastre, urmati de elevii Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre “Basarab I” si ai Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene "Traian Vuia". La individual masculin, locul I a fost castigat de sd.sg.maj. Alexandru Alungulesa, urmat, pe locul II, de sd. Vasile Buduroi.

In clasamentul feminin, locul I pe echipe a fost ocupat de studentele institutiei noastre, urmate de lotul Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene "Traian Vuia" si de Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre “Basarab I”. La individual feminin, podiumul a fost in intregime ocupat de studentele institutiei noastre: locul I, sd.mm. Nicoleta Gaman, locul II, sd. Bianca Suhareanu si locul III, sd.mm. Petruta Dumitru. In clasamentul general, AFT Sibiu s-a clasat pe locul I. Pe 1 iunie, studentii nostri vor participa, speram cu rezultate de exceptie, la Maratonul International Sibiu.

Felicitari campionilor!

Semper Una!


Album foto
© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.