Studentii AFT, campioni la etapa finala a Competitiilor aplicativ militare si sportive pentru institutiile militare de invatamant


Lotul sportiv al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" a participat, in perioada 15-20 aprilie, la finala pe M.Ap.N. a Competitiilor aplicativ militare si sportive pentru institutiile militare de invatamant (etapa a II-a, probe aplicativ-militare, atletism si natatie) Constanta 2019.

In concurs s-au inscris opt echipe apartinand academiilor si scolilor militare de maistri militari si subofiteri ale categoriilor de forte, echipa sibiana fiind coordonata de fratii, care in urma cu cativa ani stabileau recordul la cursa de 100 de km din Elvetia (7 ore si 29 de minute), plt.adj.pr. Francisc Sarosi si p.c.c. Iosif Sarosi.

Cei 39 de studenti participanti s-au intors acasa victoriosi, castigand 35 de medalii de aur din cele 47 puse in joc, astfel obtinand locul I la natatie, locul I la atletism, locul I la patrula si locul I la duel de foc masculin.

Dintre studentii care s-au remarcat ii mentionam pe sd.sg.maj. Alexandru Alungulesa, cu patru medalii de aur, si sd.sg. Ilona Socu, cu trei medalii de aur si una de bronz.

Felicitari sportivilor nostri pentru rezulatele obtinute!

Semper Una!


Album foto
© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.