Balul Bobocilor AFT 2018


Scena clubului Liquid a fost, timp de cateva ore, un platou de filmare, si asta pentru ca cele 12 perechi de studenti care au urcat pe ea au fost regizorii propriilor filme. Acestia au pus in scena secvente din filme renumite precum Frumoasa si Bestia, Terminatorul, Peter Pan, Pianistul, Piratii din Caraibe, Hulk si altele. Totul a avut loc in cadrul Balului Bobocilor AFT 2018 desfasurat, anul acesta, sub tema "Seara de film".

Studentii Corpului cadetilor "General maior Nicolae Uscoi", organizatorii evenimentului, le-au pregatit bobocilor care s-au inscris in lupta pentru Miss si Mister probe care le-au testat inventivitatea, talentul si indemanarea. Pe parcursul serii, atmosfera a fost intretinuta de grupul de satira si umor "Quo Vadis", de trupa de dans Relentless, de studenta din anul I Cristina Corbeanu si nu in ultimul rand de cantaretul de folk Doru Ciobanu.

De asemenea, unul dintre invitatii speciali ai serii a fost sublocotenentul Marius Mircea, fost student al academiei si membru al grupului de satira, care s-a reintors cu drag pentru a ne incanta cu un moment de stand up comedy.

Titlul de Miss AFT 2018 a fost castigat de studenta Oana Calotescu, iar titlul de Mister AFT 2018 de studentul Liviu Nedelcu. De asemenea, publicul si-a votat preferatii, iar titlurile de Oscar Feminin si Oscar Masculin au fost castigate de prechea nr. 11, formata din Maria Bibire si Gavril Lazar.

Toti concurentii au primit premii de participare si vouchere in semn de apreciere pentru efortul depus si pentru modul in care s-au prezentat in fata membrilor juriului. Dupa terminarea probelor, studentii au continuat petrecerea in acelasi loc, Liquid the Club, petrecerea fiind una memorabila. Corpul Cadetilor multumeste tuturor celor implicati, studentilor, cadrelor si sponsorilor, fara ajutorul carora acest eveniment nu putea fi realizat.


Album foto
Text: Diana Faur Foto: Costel Tomasi & Codrin Ivanciu© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.