La final de cariera


Inceputul lunii octombrie a acestui an a insemnat pentru domnul lt.col.(r.) Teodor Ciuhureanu si pentru domnul lect.univ.dr.ing. Emil Teodoru incetarea activitatii desfasurate in cadrul Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu”, ca urmare a pensionarii.

Ceremonia dedicata acestor evenimente s-a desfasurat, vineri, 5 octombrie, pe platoul academiei, in prezenta intregului personal, iar cu acest prilej domnul gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan i-a inmanat domnului Teodor Ciuhureanu diploma de merit in semn de recunostinta pentru modul in care si-a desfasurat activitatea in institutia noastra.

Dupa absolvirea studiilor, domnul Teodor Ciuhureanu a activat ca ofiter in cadrul institutiei noastre pana in anul 1998 cand a trecut in rezerva, iar incepand cu anul 2003 s-a reintors, fiind incadrat pe postul de antrenor in cadrul Centrului de Pregatire Militara. De-a lungul carierei a promovat sportul si sportivii militari si a participat activ la toate competitiile sportive, in vitrina cu trofee a academiei gasindu-se cupe, diplome si medalii care vin sa rasplateasca efortul dumnealui.

Domnul Emil Teodoru a lucrat in institutia noastra din anul 1995, participand activ in procesul educational al studentilor. De-a lungul carierei a publicat mai multe lucrari stiintifice si poseda brevet de inventii din anul 1989, iar din anul 2011 detine titlul de doctor in inginerie electronica si telecomunicatii.

Le uram ca urmatoarea etapa din viata sa le aduca multa sanatate si satisfactii, pentru a se bucura de prezenta celor dragi!


Album foto
Foto: Elena Andrei© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.