Actiune cheie KA-103

  Informatii generale

  Actiunea KA 103 este destinata mobilitatilor individuale cu tari membre ale Uniunii Europene, partenere in programul Erasmus+, lista tarilor eligibile poate fi consultata in Ghidul Erasmus+ (2022)
  Link Ghidul Erasmus


  Activitatile eligibile in proiectele de tip KA 103 sunt reprezentate de:

  • mobilitati individuale de predare (teaching assignment)
  • mobilitati individuale de formare (training assignment)
  • mobilitati individuale de studiu (mobility for study)
  • mobilitati individuale de practica (mobility for traineeship).

  Mobilitatile se desfasoara in baza unor acorduri interinstitutionale Erasmus, care stabilesc conditiile de desfasurare a mobilitatilor individuale, acorduri semnate de catre Academie si institutia partenera, ambele universitati detinand o Carta Universitara Erasmus+.

  Fiecare participant la mobilitate va primi sprijin financiar pentru cheltuieli de transport si cheltuieli de subzistenta. Facem precizarea ca grantul Erasmus+ nu acopera integral costurile mobilitatii, ci reprezinta doar o contributie la costul calatoriei si al subzistentei.

  Tipul de mobilitati, precum si numarul acestora depind de proiectele KA 103 aprobate.

  AFT are in prezent incheiate acorduri de colaborare in cadrul programului Erasmus+ - Actiune cheie KA 103, cu 34 de institutii de invatamant superior, militare si civile din 18 tari din spatiul european si continua demersurile de dezoltare a relatiilor de cooperare, prin incheierea de noi acorduri cu alte institutii.


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.